aqeel 's FotoPage

By: aqeel asyraaf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Dec-2010 21:33 Email | Share | | Bookmark
MY OWN DOMAIN

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Saya ingin memaklumkan bahawa, dengan

http://www.aqeelstudio.com

no telefon : 019 471 6844
email : elshahrul@hotmail.com

selamat berkunjung dan salam perpaduan

sekian.


Monday, 24-May-2010 08:40 Email | Share | | Bookmark
Man+Faezah

Azman+Faezah





























Monday, 24-May-2010 02:24 Email | Share | | Bookmark
ShahrulMunir+ShahrulNiza

Masjid Taman Mahsuri, Bandar Darul Aman.
22 Mei 2010 @ 11.30 pagi


Tahniah dan terima kasih di atas kerjasama yang diberikan kepada sya as membantu Mfouzi.fotopages.com
untuk laksanakan tanggungjawab mengambil gmbar pasangan ini.
terima kasih.










seterusnya, kasih mama pada anak nya.. aku meraikan mereka setelah mereka 2 hari di rumah pada ari2 minggu..



Monday, 17-May-2010 07:30 Email | Share | | Bookmark
SAEI + WAFI

SAEI + WAFI

Salam.

Saei dan Wafi, 14-15 Mei 2010. Aku bersama Farid. Shut akad nikah dan sanding depa ni. humm kenal saei dalam phone ja. bila p umah dia terkejut aku sebab ada mak cik kerani sekolah aku a.k.a org kampung aku. hahahahaha... kantoi.. tak dak org kampung pun tau... h

saei dan wafi.. 5 tahun. bnyak pengalaman percintaan mereka berdua ni.. nnti aku sambung cita sebab bos duk panggil dah










|












thanks saei+wafi+keluarga+atun+pn sabariah+kak zaliza+wani+n semua kawan2 yang sama2 shut. wnjoy dengan kamu smua. thanks


Wednesday, 5-May-2010 04:53 Email | Share | | Bookmark
SEKADAR RENUNGAN

salam. kali ini nk share cerita ttg perkara yng belaku dalam hidup kawan kepada kawan saya.

baca la apa yang dibincangkan+luahan.

umi_xx (5/4/2010 9:23:55 PM): salam
elshahrul (5/4/2010 9:24:04 PM): YO
umi_xx (5/4/2010 9:24:07 PM): awak cbuk ke?
elshahrul (5/4/2010 9:24:16 PM): apa cerita bakal isteri org
umi_xx (5/4/2010 9:24:26 PM): sy nk kongsi cite
elshahrul (5/4/2010 9:24:41 PM): siter la
umi_xx (5/4/2010 9:24:41 PM): igt tak berita XXXXX menggl sebelum kawen
elshahrul (5/4/2010 9:24:48 PM): humm
elshahrul (5/4/2010 9:24:53 PM): which one ek?
elshahrul (5/4/2010 9:24:59 PM): yg last year tu ke
umi_xx (5/4/2010 9:25:01 PM): ade sebelum ni
xx
elshahrul (5/4/2010 9:25:15 PM): oh ya2
elshahrul (5/4/2010 9:25:18 PM): knp?
umi_xx (5/4/2010 9:25:24 PM): tunang kwn sy
elshahrul (5/4/2010 9:25:29 PM): oh
umi_xx (5/4/2010 9:25:39 PM): awk tau die menggl kamis malam
umi_xx (5/4/2010 9:25:45 PM): so petg kamis tu
elshahrul (5/4/2010 9:25:45 PM): yeah
elshahrul (5/4/2010 9:25:49 PM): betul
umi_xx (5/4/2010 9:25:51 PM): kwn sy jumpe sy
umi_xx (5/4/2010 9:25:58 PM): nak cr fotographer
elshahrul (5/4/2010 9:26:06 PM): then
umi_xx (5/4/2010 9:26:07 PM): tp sy xde no phone awk
umi_xx (5/4/2010 9:26:12 PM): sy nak rekemen
umi_xx (5/4/2010 9:26:13 PM): awk
elshahrul (5/4/2010 9:26:25 PM): oh
umi_xx (5/4/2010 9:26:28 PM): pastu sy bg lah no org len
umi_xx (5/4/2010 9:26:32 PM): adelah yg kwn2
umi_xx (5/4/2010 9:26:35 PM): sy kenal
elshahrul (5/4/2010 9:26:49 PM): tehn
umi_xx (5/4/2010 9:26:50 PM): kwn sy byr malam tu rm700
umi_xx (5/4/2010 9:26:58 PM): pastu burn mcm tu je
umi_xx (5/4/2010 9:27:09 PM): walaupun xwat ape2 keje
elshahrul (5/4/2010 9:27:16 PM): sapa photg tu?
umi_xx (5/4/2010 9:27:18 PM): dahla tunang menggl
umi_xx (5/4/2010 9:27:27 PM): abg m… namanye
elshahrul (5/4/2010 9:27:27 PM): ada bukti pembayaran tak?
umi_xx (5/4/2010 9:27:32 PM): tggl kat tmn xxxadi
umi_xx (5/4/2010 9:27:35 PM): ade
umi_xx (5/4/2010 9:27:37 PM): resit
elshahrul (5/4/2010 9:27:42 PM): so p jumpa dan minta balik
elshahrul (5/4/2010 9:27:47 PM): kalau deposit boleh burn
elshahrul (5/4/2010 9:27:54 PM): tpi full payment tak leh burn
umi_xx (5/4/2010 9:27:55 PM): td br je sy gaduh dgn abg tu dlm phone
elshahrul (5/4/2010 9:28:05 PM): kalau deposit sptutnya dalam 200 je
elshahrul (5/4/2010 9:28:08 PM): minta balik
elshahrul (5/4/2010 9:28:11 PM): wedding bula berapa
umi_xx (5/4/2010 9:28:21 PM): wedding 1.5
umi_xx (5/4/2010 9:28:30 PM): dier byr 29.4
elshahrul (5/4/2010 9:28:39 PM): sptutnya tak le burn
umi_xx (5/4/2010 9:28:44 PM): dier cancel balik ms 30.4 kul 7pagi
elshahrul (5/4/2010 9:28:46 PM): minta dia byr balik?
umi_xx (5/4/2010 9:28:56 PM): dah minta dier tak nak
umi_xx (5/4/2010 9:29:00 PM): sakit hati
elshahrul (5/4/2010 9:29:00 PM): ok mcm ni
elshahrul (5/4/2010 9:29:15 PM): bawa bil smua tu dan surat mati si tunang
elshahrul (5/4/2010 9:29:25 PM): kita buat tntutan tribunal...
elshahrul (5/4/2010 9:29:30 PM): KDNHEP
elshahrul (5/4/2010 9:29:35 PM): dats is betters
elshahrul (5/4/2010 9:29:37 PM): come
elshahrul (5/4/2010 9:29:40 PM): alor sta
elshahrul (5/4/2010 9:29:47 PM): i'll show u
umi_xx (5/4/2010 9:29:48 PM): foto http://myspace-lmages.net/image.php
elshahrul (5/4/2010 9:29:55 PM): n record sms cancel jb
umi_xx (5/4/2010 9:29:59 PM): awk tu virus
umi_xx (5/4/2010 9:29:59 PM): tau
umi_xx (5/4/2010 9:30:20 PM): kat sp pun ade
umi_xx (5/4/2010 9:30:29 PM): KPDNHEP
elshahrul (5/4/2010 9:30:46 PM): cuba tnya ada ke tribunal pengguna kat sana
elshahrul (5/4/2010 9:30:49 PM): kalau ada
umi_xx (5/4/2010 9:30:49 PM): sy minta
elshahrul (5/4/2010 9:30:55 PM): bolh je buat laporan
umi_xx (5/4/2010 9:30:58 PM): dier ckp kat sy sebb dier dah
umi_xx (5/4/2010 9:31:06 PM): cancel org len nye
elshahrul (5/4/2010 9:31:11 PM): gila pa
elshahrul (5/4/2010 9:31:18 PM): bru byr tak sampai 24 jam
elshahrul (5/4/2010 9:31:21 PM): dah jad mcm tu
elshahrul (5/4/2010 9:31:46 PM): dah ta perlu pl
elshahrul (5/4/2010 9:31:54 PM): p jumpa tribunal dan aduka masalah ini
elshahrul (5/4/2010 9:32:03 PM): may be tu cara yg terbaik
elshahrul (5/4/2010 9:32:06 PM): tu hak awak
umi_xx (5/4/2010 9:32:19 PM): tulah sy tak taulah kwn sy nak ketak
elshahrul (5/4/2010 9:32:29 PM): humm
elshahrul (5/4/2010 9:32:32 PM): sian kawan awak
umi_xx (5/4/2010 9:32:38 PM): tula
elshahrul (5/4/2010 9:32:45 PM): awak kan deal dengan kawan kpada kawan
elshahrul (5/4/2010 9:32:47 PM): whynot
elshahrul (5/4/2010 9:32:54 PM): minta kawan kepada kwa tu yang bercaka
elshahrul (5/4/2010 9:32:55 PM): p
umi_xx (5/4/2010 9:33:47 PM): dier pun dah ckp dah
umi_xx (5/4/2010 9:33:56 PM): sy kesian lah
umi_xx (5/4/2010 9:34:51 PM): tq ye
umi_xx (5/4/2010 9:34:56 PM): awk bg ccdgn
elshahrul (5/4/2010 9:35:01 PM): mmeng penipu gila mamt tu
umi_xx (5/4/2010 9:35:06 PM): sy cube
umi_xx (5/4/2010 9:35:15 PM): sy nak no phone awklah
umi_xx (5/4/2010 9:36:16 PM): sy nak no phone je
elshahrul (5/4/2010 9:36:38 PM): 019 471 6844
umi_xx (5/4/2010 9:36:42 PM): nnt ade org cr photographer
umi_xx (5/4/2010 9:36:48 PM): sy leh bg no awk je
umi_xx (5/4/2010 9:36:51 PM): sng kit
elshahrul (5/4/2010 9:36:52 PM): thnks
umi_xx (5/4/2010 9:37:56 PM): k
umi_xx (5/4/2010 9:37:59 PM): dah save
umi_xx (5/4/2010 9:38:08 PM): nnt ape2 sy bg no phone awk je
elshahrul (5/4/2010 9:39:08 PM): tp pekehumm
elshahrul (5/4/2010 9:39:17 PM): thnks ya
elshahrul (5/4/2010 9:39:22 PM): awak igt la
elshahrul (5/4/2010 9:39:30 PM): adik beradik pun depa main tipu
elshahrul (5/4/2010 9:39:35 PM): inika pulak
elshahrul (5/4/2010 9:39:40 PM): org yg kita tak kenal
elshahrul (5/4/2010 9:39:45 PM): simpati saya

Halal kah pendapatan kita???


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net